Riksdagen

Hej på er vänner i helgen var jag och Mod Thörn i Stockholm på en hering angående barn till utvecklingsstörda föräldrar vilket var mycket intressant att höra på.

Efter det hade jag en träff med Riksdagsman Roland Utbult angående dom 54% som inte fick ersättning och han skulle försöka ordna ett möte med Åsa Regner som äger frågan i Regeringen.

En mycket givande helg tycker jag så vi får se framöver sommaren hur det gestaltar sig , Men just nu så ser det någorlunda bättre ut än vad det gjorde för några veckor sen,  Och jag har även haft kontakt med Thomas journalisten på SVT som gjorde inslagen till Aktuellt och vi ska i augusti sätta oss ner och gå igenom avslagen som ni som fått avslag skickar till mig (tack för det fortsätt att skicka ni) . Men vänner ha en bra helg och tänk på dom som är ensamma gå gärna och hälsa på dom bara för att säga hej kan räcka ibland

Tack från Ordförande

 

2 kommentarer till “Riksdagen

  1. Det var mycket intressant och berikande att vara med på en hering; att få lyssna på panelen hur deras tankar om utveckling är det som fanns på deras nivå om människokunskap på deras nivå i riksdagshusets.
    Att börja tänka nytt, att börja bryta mark, att ge föräldrar med kognitiva svårigheter stöd och hjälp, det gläder mig. Det är en början på något nytt.
    Vad kan Vi alla göra som sitter här? Vi har alla ansvar för våra barn som är vår framtid. Det är en viktig fråga vi tog med oss? Vi behöver ha Ny kunskap förkovra oss i att möta de föräldrar och barn som behöver det stödet i tidig ålder. Ju tidigare vi ser det och ger stöd, ju mindre kostar det på sikt för människan och för samhället i stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *