Tack för mig alla kära styvbarn

image

På detta enkla sätt vill jag meddela er att jag lämnar styrelsen och föreningen i Göteborg. Orsakerna är flera. Jag har noga tänkt igenom detta och tvingas ta detta beslut, med stor sorg. Vill tacka er, käraste medlemmar, för alla fina år vi haft tillsammans. All kamp, all glädje, alla skratt och tårar. Våra fester, våra sammankomster, alla människor vi haft äran att få möta. Vår stora utställning på stadsmuseet, vår nya fina minnesplats. Allt vi lärt oss på vägen. Mycket återstår att göra. Vill önska er alla stort lycka till, många fina år och vem vet, kanske vi ses framöver.

Många hundra kramar till er alla människobarn önskar er Yvonne.

3 kommentarer till “Tack för mig alla kära styvbarn

 1. Tack för allt ditt arbete och allt du betytt för styvbarnen, Yvonne. Lycka till i framtiden. Vi ses säkert längs vägen. Kram, Benny

 2. Hej Yvonne!
  Vad tråkigt att läsa detta, du har varit en stor klippa inom Samhällets Styvbarn, såväl lokalt i Göteborg som centralt i förbundsstyrelsen!
  Jag har alltid känt den värme som finns i Göteborgsföreningen och hoppas att den lever kvar och arbetar vidare med vår viktiga uppgift att hjälpa och stötta de barn och ungdomar som vanvårdas idag på olika sätt liksom att stötta varandra i våra upp- och nedgångar i livet, som en följd av våra plågsamma upplevelser i vår ungdom.
  Varm kram från Lasse Lundberg i Skara

 3. Tack Yvonne, det är du som gjort så mycket för vår förening, hur hade det gått utan dig och ditt fantastiska engangemang. Vi är många som kommer att sakna dig. Det är jag övertygad om.
  Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *