Bli medlem i Samhällets Styvbarn

 

Här ansöker du om medlemskap i Samhällets Styvbarn!

Medlem i Samhällets Styvbarn kan alla bli som stöder vårt arbete för samhällsplacerade barn. Du som varit omhändertagen av samhället som barn, eller som är anhörig till någon som är eller har varit samhällsplacerad kan bli medlem i Samhällets Styvbarn. Medlem kan också du bli som vill stödja vårt arbete genom en medlemsavgift.

Medlemsavgiften är 200 kr per år och gäller kalenderårsvis. Påminnelse om nästa års medlemsavgift kommer i slutet av november varje år. Medlemsavgiften insätts på Pg-konto: 10 82 667-5

Bli medlem! Fyll i formuläret här nedanför! De uppgifter du lämnar behandlas med sekretess. Läs mer här om hur vi hanterar personuppgifter. (Sidan öppnas i nytt fönster)

Du kommer att få ett inbetalningskort hemskickat när du fyllt i och sänt in dina uppgifter. Om du betalar på annat sätt, via eget inbetalningskort eller internetbank, så glöm inte skriva namn och adress.
Har du frågor gällande ditt medlemskap kan du skicka e-post till medlemsreg@styvbarn.se
Till samma adress meddelar du ny e-postadress.

E-postadress krävs för att få inloggningsuppgifter till hemsidan och det skickas ut när medlemsavgiften är betald. Är ni fler i samma hushåll behöver ni ha varsin e-postadress för att få inloggningsuppgifter.